Компенсація від Shopify для українського бізнесу

Підписка на регулярну покупку товару для збільшення продажів


Підписка на регулярну покупку товару для збільшення продажів
4 хв

Опис курсу
Транскрипція
Наступні кроки

Товари за підпискою – це можливість покращити свій прибуток із передбачуваним щомісячним регулярним доходом.

У цьому відео ми покажемо вам, як розпочати створення товару за підпискою:

  • З товаром за підпискою ви можете легко визначити свою найлояльнішу групу та створити базу передбачуваного щомісячного доходу.
  • Визначте, чи підходить ваш товар для підписки, вивчивши купівельну поведінку ваших постійних клієнтів.
  • Маркетинг товару по підписці вимагає більш персоналізованого підходу, у якому пріоритет віддається утриманню та залученню нових підписників.

Як власники бізнесу, ми постійно працюємо над стабільністю. Гарантований спосіб збільшити стабільний грошовий потік для вашого бізнесу - створити продукт за підпискою у своєму магазині. Додавання функції підписки дає вашим клієнтам простий персоналізований спосіб періодично купувати ваші продукти. А вам це дає можливість рости, тому що у вас буде база передбачуваного щомісячного регулярного доходу.

Ще одна перевага додавання підписки полягає в тому, що ви зможете точніше керувати своїм інвентарем. Коли справа доходить до ваших відносин з клієнтами, продукт підписки дає вам можливість легко визначити вашу найлояльнішу групу. Ви зможете поглиблювати свої відносини з цими клієнтами, пропонувати їм нові та додаткові пропозиції та використовувати отримані знання для надання відмінного сервісу.

З урахуванням сказаного, не всі продукти добре працюють за підпискою. Отже, досліджуйте, досліджуйте, досліджуйте. Погляньте, з якою періодичністю ваші постійні клієнти роблять покупки, щоб визначити, чи є сенс запропонувати їм послугу підписки. Якщо ви почуваєтеся у глухому куті, не хвилюйтеся. Прямо зараз ми пропрацюємо кілька ідей для продуктів підписки.

Перша зупинка підписка на періодичну купівлю товару. Така підписка дозволяє вашим клієнтам автоматизувати покупку продуктів, які вони хочуть отримувати від вас регулярно. Підписки на регулярні покупки зазвичай довгострокові, що для вас є гарною новиною, вірно? Близько 45% учасників підписок мають тенденцію підписуватись як мінімум на один рік. Для вас це означає дохід, на який ви можете розраховувати.

Друга зупинка членства та спільноти. Створення спільноти дає вам можливість порадувати свою аудиторію відмінним сервісом та враженнями ще до того, як вони щось куплять. Коли ваша спільнота запрацює і ви дізнаєтеся, що вона починає приносити людям користь, ви можете почати стягувати плату за членство. Все вірно. Послугу об'єднань у спільноти можна назвати товаром.

Створіть групу, де ваші учасники зможуть спілкуватися та отримувати доступ до вашого ексклюзивного контенту, призначеного лише для учасників. Контент залежить від вашого бізнесу. Це можуть бути семінари, наставницькі дзвінки або знижки та бонуси для здійснення покупок у партнерських компаніях.

Ви можете розміщувати контент за допомогою інших програм, таких як Facebook, Slack, різних соціальних мереж або навіть сторінки веб-сайту. Не знаю, як ви, хлопці, але я люблю розміщувати якісний контент. Незалежно від того, чи продаєте ви щомісячні тематичні практичні посібники на додаток до ваших продуктів або щотижня випускаєте цифрову музику, використання моделі підписки може зробити цей процес більш керованим. І це легко налаштувати в Shopify за допомогою відповідного додатку.

Далі сервіс. Продаж ваших послуг з підписки — це дуже розумний спосіб створити базу клієнтів, що платять. Припустимо, ви бізнес-адвокат, який хоче пропонувати свої послуги на щомісячній основі. Ваш пакет підписки може включати щомісячну перевірку документів, створення контракту, постійний моніторинг використання товарних знаків, а також постійний зв'язок телефоном та електронною поштою.

Модель підписки допоможе вам уникнути перевантаження у вашій роботі або надлишкового тиску, що іноді призводить до помилок, так буває. Ви завжди можете повернутися до пакета підписки, придбаного вашим клієнтом.

І останнє, але не менш важливе: вміст підписки. Я зараз говорю про тебе, Birchbox. Створення щомісячних пропозицій продуктів, упаковка та логістика доставки посилок вчасно та в рамках бюджету - все це інвестиції в бізнес за підпискою, які позначаться на утриманні клієнта.

Подумайте про це з погляду ваших клієнтів. Підписка на періодичну покупку - це більше зобов'язання, ніж разова покупка. Ви захочете використовувати здорову дозу FOMO для залучення клієнтів. Придумайте творчі способи донесення того, що знаходиться у вашій підписці. Це можна зробити за допомогою соціальних мереж та маркетингу електронною поштою. І продовжуйте надавати те, що очікують ваші клієнти, отримувати від них відгуки та винагороджувати їх розвитком свого бізнесу.

При побудові моделі підписки у вас має бути надійна маркетингова стратегія електронною поштою. Від цього нікуди не подітися. Такі додатки, як Recharge та Payroll, дозволяють легко нагадати клієнтам, коли час поповнювати баланс підписки.

Ви також можете захотіти використовувати діалог і поглибити відносини з клієнтами, щоб вони залишилися на весь термін дії підписки. Так, ви зберегли б своїх передплатників для пропозиції їм повторної підписки.

Ми сподіваємося, що це керівництво допомогло вам подумати про те, як додати модель підписки до свого бізнесу. Щоб ознайомитися зі згаданими додатками та додатковими ресурсами, перейдіть за посиланнями нижче. Дякую за перегляд.

Ознайомтеся з цією статтею, щоб дізнатися, як додати до свого бізнесу товари по підписці.

Ось приклад того, як ви можете збільшити свій загальний дохід, поєднавши пов'язані товари на основі знайденого рішення, теми чи інтересу.

Ознайомтеся з цими Shopify-додатками для створення сервісу підписки: